Wedstrijd

Tot 31 maart 2011 organiseert Natuurpunt een zoektocht rond de Grote Laakbeek.

Aan de slag!

Een deel van de antwoorden op de vragen kan je enkel vinden door ter plaatse langs de Grote Laakbeek te gaan wandelen of fietsen en rond te kijken. Een ander deel kan je het gemakkelijkst vinden door het Laakwoordenboekje aandachtig door te nemen. Het boekje is te koop (zie verder in de folder) maar is ook, net als het kaartenboek (dat niet meer te koop is) raadpleegbaar in je lokale bibliotheek.

Vul de antwoorden in in het wedstrijdformulier. Het driedelig begrip verschijnt in de blauwe kolom. Het is de omschrijving van een je nu bekende waterloop. Vergeet niet de schiftingsvraag in te vullen, drie winnaars worden bedacht met een leuke prijs.

Hoe deelnemen?

Deelnemen is gratis (slechts één antwoordformulier per deelnemer) maar we maken het je niet gemakkelijk: het antwoord alleen volstaat niet, we willen graag de volledige oplossing hebben. Vergeet ook de schiftingsvraag niet.

Dus: oplossing, alle antwoorden op de vragen en je raming voor de schiftingsvraag uiterlijk op 31 maart 2011 aan de contactpersoon bezorgen. Dat kan op verschillende manieren: